Acest Toolbar este foarte folositor,poti vedea cati dolari($) ai in "Main Balance" de asemenea poti vedea imediat cum se schimba suma daca un referal direct sau inchiriat da click.Reclamele iti apar imediat plus ca se va auzi si un sunet atunci cand apare o reclama noua.Nu tot timpul apar reclamele,obisnuiesc ca atunci cand sunt pe Neobux sa dau click pe "View Advertisement" si sa vad ca este o reclama noua,iar toolbarul nu-mi arata ca ar fi aparut vreo reclama noua,probabil era de la lag sau ceva.

Apasa click AICI sa instalezi Toolbar'ul.



Compatibilitate
Toolbar'ul este compatibil cu Windows, Mac OS X, si Linux.
Poate fi instalat pe Safari (doar OS X), Internet Explorer, Firefox, si Chrome (inca in beta).

Metodologie
Toolbar'ul iti va permite sa primesti informatii in timp real despre contul tau.Acesta a fost conceput sa fie cat mai simplu posibil,oferindu-ti informatii despre cele mai importante date ale contului. In acest fel poti naviga pe alte site'uri fara a pierde nicio reclama si mereu sa fii cu ochii pe Balance.

Indicatorul de reclame
Ca si in pagina ta de Neobux, vei vedea numarul noilor reclame pe care le poti vedea iar in felul acesta nu vei rata nici una.
Informatiile vor fi afisate la fel ca pe Neobux.
Apasand pe indicatorul de reclame se va deschide "View Advertisements" intr-un nou tab.

Balance
Veti avea Main Balance si Rental Balance (doar pentru membrii Golden ) pe toolbar.
Apasand pe balance se va deschide "Account summary" intr-un nou tab.

Global
Veti avea acces la cele mai comune linkuri de pe Neobux apasand pe sageata din dreapta logoului "neobux".
De asemenea veti putea cauta pe forumul Neobux introducand textul in casuta de cautare si selectand "Neobux Forum" .

Applicatii
Toolbar'ul va ofera accesul la sute de aplicatii pe care le puteti instala chiar pe ToolbarThe.Aceste aplicatii difera,de la jocuri pana la retele sociale printre multe alte categorii. Suntem foarte siguri ca veti gasi aplicatiile pe care vi le doriti.
Pentru a fi cat mai discreti,veti primi un Toolbar curat,fara aplicatii,deoarece nu dorim sa alegem aplicatiile in locul dumneavoastra.

Notificari
Instaland Toolbar'ul veti primi instant (sau cand deschideti browserul) notificari cand le trimitem.In felul acesta veti primi ultimele noutati si mesajele importante mai rapid decat oricine.

Perioada de Actualizare
Toolbar'ul va fi actualizat o data la cateva secunde si perioada de actualizare poate diferentia in functie de lagul serverului la momentul respectiv.

Probleme Cunoscute
Pana acum,si dupa multe teste facute pe OS si browsere nu s-a descoperit nicio problema.
In orice caz,tineti minte ca acesta este inca in faza de testare.Noi lucruri pot fi adaugate pe masura ce timpul trece.

Update
Avand in vedere preferintele dumneavoastra acum puteti alege ce poate fi afisat pe Toolbar.Aceasta optiune poate fi gasite pe pagina cu setari personale.

A fost adaugat un sunet care va anunta cand apare o noua reclama.Nu se va repeta atunci cand aveti 5 sau 6 reclame pentru a nu deveni enervant.Puteti alege de la 1 la 8 sunete in functie de care vi se par mai alarmante.
Aceasta optiune poate fi de asemenea gasita pe pagina cu setari personale si va functionare daca aveti optiunea de a va arata noile reclame.Aceasta implementare ar trebui sa functioneze pentru toate browserele desi este inca faza de testare.

*Aceste informatii le puteti gasi si pe pagina cu Noutati Neo

3 comentarii:

JIGLEA BOGDAN spunea...

EXISTA CEVA ASEMANATOR DOAR CONTUL SI VIW ADVERTISMENT? STIL ADDON NU TOOLBAR CA-MI OCUPA PREA MULT SPATIU PE ECRAN??????????????????
ASTEPT RASPUNS IRISIUBIRE07

SAU CEVA SIMPLIFICAT CARE SA O POT MUTA INPREUNA CU CELALTA BARA A FIREFOXULUI???????

Unknown spunea...

Ai un loc de munca stabil si doresti sa castigi in plus niste bani suplimentar ? Nimic mai simplu! Poti castiga bani vizualizand reclame, completand task-uri s.a.m.d. Pentru a te loga intra pe http://www.neobux.com/m/v/?rh=696C6C6567616C64 . Nu esti inca convins? Vizualizati blogul pentru mai multe de talii http://neobux2012n.blogspot.ro/2012/07/cum-sa-castigam-banuti-cu-ajutorul.html . Spor la $$$ !

Unknown spunea...

BUSINESS PTC: CLIXSENSE - EARN 30-50$/day guaranteed


Earn a lot of money just for click advertisements. Join our dedicated community for free now and start earning cash for your online activities http://www.clixsense.com/?4388628

GOOD LUCK EVERYONE!

Un produs Blogger.

Blog Archive